Πέμπτη 8 Αυγούστου 2013

Ο ΣΎΡΙΖΑ αγγίζει...την πραγματικότητα

Θα ψηφίσω ΣΥΡΙΖΑ γιατί είναι σαν και μένα, αλλάζει γνώμη κάθε δευτερόλεπτο, μη σου πω ότι με έχει ξεπεράσει κιόλας!
Έχει ίντριγκα αυτό ,
αγωνιάς για την επόμενη αλλαγή θέσης.: Μέσα ή έξω από την Ευρώπη; Με λίγο ή καθόλου μνημόνιο;  Με ευρώ ή δραχμές ;
Μ αρέσουν αυτά τα σταυροδρόμια  απόψεων ,δηλώνουν θέση. Ιδεολογική. Η ιδεολογία του όπου φυσάει ο άνεμος πάω...Και αυτό είναι κομμάτι του εαυτού μου ,απαραίτητη προϋπόθεση για ταύτιση  ,πολύ συγκινητικό.
Εκτός της ταύτισης, με συγκινούν και οι δεσμεύσεις του:
Μόλις βγει θα διορίσει τους πάντες και τα πάντα , κανένας πια δε θα είναι άνεργος και φυσικά δε θα υπάρχει ύφεση.
Θα κλείσει ακόμα και ο ΟΑΕΔ  ελλείψει ανεργίας!
Επίσης θα ανοίξει παντού Νοσοκομεία ,σχολεία , νηπιαγωγεία, μπιλιάρδα (άσχετο) θα πάρει πίσω ΟΠΑΠ και  ΔΕΗ, θα κρατικοποιήσει τις τράπεζες, την Τρόικα,τα πάντα όλα ,θα επαναφέρει τους μισθούς εκεί που ήταν παλιά και θα αναστήσει ακόμα και τους ,από  την κρίση, αυτοκτονούντες  (Μέχρι και ο Χριστός θα ζηλέψει.)
Έτσι θα έρθει και πάλι η πανευτυχία στη ζωή μας, γεμάτοι χαρά, γεμάτοι ευγνωμοσύνη για το καλό κόμμα ( μόνο πίπες δε θα μας πάρει!)
Θα μου πείτε που θα βρει τα χρήματα;
Αυτό δεν έχει καμία, μα καμία σημασία για τον ΣΥΡΙΖΑ ,τα χει λύσει αυτά τα πταίσματα,  έχει παιδί μου  την Αμερική ,θα του τα δίνει ο Ομπάμα , κλάνοντας φυσικά τη Μέρκελ που είναι στάνταρ πρωκτική (μας έχει λιανίσει στη λιτότητα η γαλαζομάτα ).
Άσε που θα τα βάλει και με το κατεστημένο διότι είναι αντισυστημικός ,βέβαια η συνέντευξη του Δραγασάκη με μπέρδεψε , ήταν δύο σελίδες συστημικότητας και εν ολίγοις είπε ότι θα συνεχίσει το έργο της Συγκυβέρνησης!
Πιστεύω ότι θα βγει ο Τσίπρας και θα τα πει αλλιώς και αυτή είναι η γοητευτικότητα  του ΣΥΡΙΖΑ , ο πλουραλισμός απόψεων ή αλλιώς το ότι να 'ναι!
Τώρα πια έχει αρχίζει να τον στηρίζει και το ΒΗΜΑ, άρα θα νικήσει σίγουρα στις επόμενες εκλογές , δεν τον φοβούνται πια οι επιχειρηματίες (μάλλον τα χουν κάνει τάτσι μίτσι κότσι!)

(Για να είμαι ειλικρινής νιώθω και λίγο χαρά που καταστρέφεται η τελευταία φαντασιακή  μου ελπίδα. Ήρθε η ώρα για ενηλικίωση , ξέρω μόνος θα σωθώ πάλι. Σωτήρες τέλος!
Καμιά πρόταση να ενωθούμε για την Ελευθερία και τη Δημοκρατία υπάρχει; (Η νέα φαντασιακή μου ελπίδα)
Ή θα παραμείνουμε στην εμφυλιακή λογική της Πάνω Ραχούλας με την Κάτω Ραχούλα; ... Αμάν αυτό το DNA του Έλληνα!)

1 σχόλιο: