Τρίτη 27 Αυγούστου 2013

Έκτακτη είδηση! Η αριστερά ενώθηκε .

Μεγάλες αλλαγές στο πολιτικό σκηνικό της αριστεράς . Η τελική συνεδρίαση έγινε εχθές στη Κουμουνδούρου και οι αποφάσεις που πάρθηκαν ήταν εξαιρετικά σημαντικές και ενδιαφέρουσες!



Η συνεδρίαση κράτησε τρεις εβδομάδες ,με πολλά ευτράπελα ,ενώ οι  πολλές διαφορετικές  απόψεις  έφερναν  σε σύγχυση τους  Συνεδριάζοντες , οι οποίοι από την κούραση λιποθυμούσαν σαν τα κοτόπουλα !

Τα ασθενοφόρα του ΕΣΥ  είχαν ξεκωλωθεί να πηγαινοέρχονται  στην Κουμουνδούρου, αφού η ασφυκτική ατμόσφαιρα των συνεδριάσεων, ολοένα αύξανε τα λιποθυμικά επεισόδια .
Τα Νοσοκομεία  όμως υπολειτουργούσαν λόγω Γεωργιάδη , έτσι οι λιποθυμούντες κάνανε μια βόλτα γύρω από τον περιφερειακό του Γαλατσίου να πάρουν λίγο  αέρα και ξαναγυρνούσαν!

Ο Γεωργιάδης εκείνες τις μέρες ,των συνεδριάσεων ,μοίραζε βερίκοκα στο προσωπικό των Νοσοκομείων για να  καταλάβουν την πολιτική γραμμή του "τι εστί βερίκοκο" .

Έξαλλοι οι Νοσηλευτές και οι Γιατροί , του πετούσαν πίσω τα βερίκοκα στη μούρη και ο Άδωνις από την τσατίλα του , πήγε στη συναυλία της γυναίκας του, η οποία παρίστανε το διευθυντή ορχήστρας και χτυπιόταν ρυθμικά. Τελικά του Αδώνιδος, του 'ρθε ζαλάδα από τον πολύ ρυθμό και ξέρασε στο κοινό. Η αηδία είχε κορυφωθεί και η συναυλία σταμάτησε.

Σε συνέντευξη για τους λόγους ακύρωσης  της συναυλίας , ο Άδωνις απάντησε " Για να καταλάβουν τι εστί βερίκοκο" και γενικά το βερίκοκο του κάθισε και το  επαναλάμβανε σε όλες τις συνεντεύξεις! Αυτά συνέβησαν στον Υπουργό ,ο οποίος συν τις άλλοις, διακρίνεται για το επίπεδο των λόγων του,της στάσης του και  των χειρισμών του.

Ας επανέλθουμε όμως στο θέμα μας.
Τα κόμματα λοιπόν της αριστεράς :
Το ΚΚΕ εσωτερικού-εξωτερικού-δώθε-κείθε-από κει-από δω-από μένα για σένα- από πάντα-βαθύ κόκκινο-πορτοκαλίζον-ανοικτό εκάι-ΜΛ,ΣΛ,ΤΛ,ΠΛ,ΛΛ.

Ο ΣΥΡΙΖΑ με συνιστώσες - χωρίς συνιστώσες -με ενωμένες συνιστώσες-με συνιστώσες καλές-με συνιστώσες κακές-με πράσινους και μπλε κόκκους συνιστώσες -με ΠΑΣΟΚ-με κανέλα-με μοσκοκάρυδο-με δυόσμο και βασιλικό.

Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ- μετανιωμένη-ανανεωμένη-ξεχασμένη-αριστερίζουσα-δεξίζουσα-μνημονιακή-αντιμνημονιακή-για την καρέκλα-χωρίς καρέκλα-με αγάπη και φιλάκια .

Αλλά και πιο μικρά κόμματα όπως: Οι  ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ και η ΑΡΙΣΤΕΡΑ αντι-γιατί- ενωμένη-αναμασημένη-αναφορτισμένη-αναδυομένη-αναμπουμπουλιασμένη-αναγαμημένη-ξεγάμημενη- αλλοφρονισμένη-αναμαλλιασμένη-χωρίς axe-με axe-οικολογική-μουσειακή-ξύλινη-πλαστική-απλή-σύνθετη-τριχωτή-αξύριστη-αυτά, φτάνει!

Συμφώνησαν , να κάνουν την πολυπόθητη ένωση, και να γίνουν ένα κόμμα με κοινή ιδεολογική ανθρωποκεντρική γραμμή, την ευημερία του Ελληνικού λαού!

Έτσι έδωσαν όρκο πίστης ότι δε θα τους αλλοτριώσει η εξουσία και όποιος ξεφεύγει από αυτή τη ιδεολογική γραμμή , θα κάνει ειδική εκπαίδευση ,ανάπτυξης παιδείας και καλλιέργειας . Οι ανεπίδεκτοι μαθήσεως θα αποβάλλονται και  θα πηγαίνουν στο ΠΑΣΟΚ  και τη ΝΔ. Οι ακόμα πιο ηλίθιοι θα εξορίζονται στη Χρυσή Αυγή!

Η συνεδρίαση βέβαια είχε και πολλά πλατιάσματα  και  πολλούς διαφωνούντες ,αλλά ήταν τόσο ισχυρή η ανάγκη να σωθεί η Ελλάδα και οι πολίτες της ,από τη λαμογιά και την ανθρωποφαγία της παγκόσμιας Ελίτ ,που τελικά  τη διαφωνία διαδέχτηκε η συμφωνία!

Συμφωνήσαν και σε πιο μικρά θέματα., δεσπόζουσας  όμως σημασίας όπως ,οι πορείες του ΠΑΜΕ να έχουν την ίδια αφετηρία και τέρμα ,  ο λόγος τους  να σταματήσει να είναι ξύλινος και αρχαϊκός και να  μην οριοθετούν το λαό φαντασιωσικά ως επαναστάτη εξεγερμένο , αλλά να προσπαθούν να είναι πιο κοντά στην πραγματικότητα,κατανοώντας τις πραγματικές δυνατότητές  και ανάγκες του!

Επίσης με μεγάλη πλειοψηφία ,συμφωνήσαν να είναι  ο κυριότερος στόχος τους η ανάπτυξη της παιδείας , της καλλιέργειας και της αισθητικής του λαού,   διότι μόνο μέσα από την Παιδεία και την αισθητική μπορούν να γίνουν ουσιαστικές ανατροπές, αφού ο δρόμος για την  αλήθεια  είναι ένας και μοναδικός και τον βρίσκουμε σε κατάλληλες συνθήκες ενδοσκόπησης ,σκέψης , βαθιάς γνώσης!

Το νέο κόμμα βαφτίστηκε "Η πραγματική αριστερά  στην υπηρεσία του πραγματικού πολίτη" δηλαδή "Η.Π.Α.ΣΤ.Υ.ΠΟ".
Αν και το όνομα δεν έχει σημασία ,είπαν πολλοί ,γιατί  χορτάσαμε από ωραία ονόματα και υποσχέσεις.

Το κόμμα παμψηφεί θα το εκπροσωπεί ο Μπογιόπουλος και η Κανέλλη οι οποίοι έχουν λόγο και αρχίδια  ,είναι δημοφιλείς  και άξιοι εμπιστοσύνης (Που λέει ο λόγος,  μην το παραχέσουμε κιόλας!).
Από σήμερα και στο εξής ο λαός μπορεί να ελπίζει!
Ο μπρακατσούλας
brakatsoulas.blogspot.gr





1 σχόλιο: