Τετάρτη 14 Αυγούστου 2013

Ένας άδικος θάνατος ή αλλιώς ο δολοφόνος ελεγκτής

Αυτό είναι δολοφονία! Για ένα εισιτήριο.Στη Γερμανική Ελλάδα .

Δε θέλει πολλά η δολοφονία : Έναν χρυσαυγήτη ελεγκτή, φουσκωτό όσο χρειάζεται, με ιδεολογία φασίστα . Δώσε εξουσία στον μαλάκα και είσαι νεκρός.
 Έχει γεμίσει από δαύτους η Ελλάδα , η Ελλάδα της λαμογιάς της απατεωνιάς , των ρουσφετιών, των άχρηστων πολιτικών , του Ελληναρά που μπορεί να φάει το διπλανό του για να σώσει το τομάρι του!
Εσύ μαλάκα Έλληνα το σκότωσες το παιδί! Εσύ που ψηφίζεις και υποστηρίζεις τελειωμένες κυβερνήσεις . Κυβερνήσεις βρικόλακες που στα τρώνε και  σου πίνουν το αίμα , δημιουργώντας απάνθρωπες κοινωνίες ,τυφλές για εξουσία και χρήμα. Όλα για το χρήμα , όλα για τους δανειστές , όλα για το θάνατό σου!
Η εξουσία όμως  Έλληνα μικροαστέ , είναι κατ΄ εικόνα και ομοίωση σου , είναι αυτή που σου αξίζει γιατί είσαι αυτός που όταν ήσουν φαντάρος στη Φλώρινα, ξυλόδερνες μέχρι λιποθυμίας τον ταλαίπωρο μετανάστη και νόμιζες ότι έτσι υπηρετείται η πατρίδα, είσαι εσύ που έχεις βάλει στη βουλή τη χρυσή αυγή , είσαι εσύ που έστειλες στο νοσοκομείο τους Πακιστανούς στη Μανωλάδα , είσαι εσύ που κρατάς ομήρους  φτωχούς αλλοδαπούς φυλακισμένους στην Αμυγδαλέζα , επειδή θέλανε μια καλύτερη ζωή, είσαι εσύ που ακούς Βανδή και Ρέμο νομίζοντας ότι το σκυλάδικο είναι ελληνική μουσική, είσαι εσύ που τίποτα υγιές δεν αφήνεις να ανθίσει , είσαι εσύ που  σκοτώνεις την Ελλάδα. Είσαι επικίνδυνος. Τέλος!
Σήμερα έμαθα ότι οι ελεγκτές τα παίρνουν με το κεφάλι!
Ο μπρακατσούλας
brakatsoulas.blogspot.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου