Τρίτη 13 Αυγούστου 2013

Αποκλειστικό! Τι είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για την αξιολόγηση των δημοσίων υπαλλήλων.

Ο Κυριάκος αποφάσισε να βάλει τάξη στο δημόσιο , είπε ότι θα κάνει αυστηρή αξιολόγηση και τo 'κανε.

Για να μείνεις στο δημόσιο , είπε , θα πρέπει να έχεις πρώτα από όλα βύσμα πολιτικό ! Δηλάδη να είσαι ή γόνος πολιτικού (Όπως ο Κυριάκος) ή να είσαι γκόμενα του Κεδίκογλου. Τότε και μόνο  τότε η θέση σου κατοχυρώνεται και  δε σε κουνάει κανείς. Τέλος αν έχεις απολυτήριο δημοτικού, πιάσε φίλο τον Αρβανιτόπουλο να σε αποσπάσει στο γραφείο του (Να μην έχεις περισσότερα προσόντα γιατί θέλει να νιώθει ο πιο μορφωμένος)!

Οι υπόλοιποι την πουτσίσατε, οι χωρίς ΑΣΕΠ, οι παλιοί δημόσιοι, να ψάχνουν για δουλειά, διότι πρώτον η επετηρίδα δεν πιάνει μία και δεύτερον, ως παλιός είσαι κουράδα βολεμένη και δεν έχεις κάνει ούτε ένα μεταπτυχιακό .

Οι ΑΣΕΠΙΤΕΣ πάλι , επίσης την πουτσίσατε, διότι χρειάζεσαι να τα σκάσεις για μεταπτυχιακά και ξένες γλώσσες, αλλά που να τα βρεις και εσύ με δάνειο να τρέχει για σπίτι και αυτοκίνητο .

Γενικά είτε έτσι είτε αλλιώς τελικά θα απολυθείτε ανεξαρτήτως προσόντων, αν το θελήσει η Τρόικα και όλα τα άλλα είναι για το φαίνεσθαι της δήθεν δικαιοσύνης που δίνει η δήθεν αξιοκρατική αξιολόγηση.

Κανένα ΑΣΕΠ ή διδακτορικό δεν κατοχυρώνει το πόσο καλός υπάλληλος θα είσαι. Περισσότερο είναι μέσο ελέγχου και φόβου παρά μέσο απόδοσης!

Η απόδοση θα εξαρτηθεί από την ηθική σου, από το πόσο θέλεις πραγματικά να προσφέρεις στο κοινωνικό σύνολο (Προϋποθέτει Καλλιέργεια και Παιδεία) , και από την ανάγκη σου να είσαι δημιουργικός. Έτσι καμία αξιολόγηση δε θα φέρει ή κρατήσει καλύτερους δημοσίους υπαλλήλους , θα φέρει όμως πιο προσαρμοσμένους στο σύστημα (δουλάκια), που είναι ζητούμενο της πιο φασιστικής ιδεολογίας που έχει ποτέ δημιουργηθεί, του νεοφιλελευθερισμού!

Ο μπρακατσούλας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου