Παρασκευή 9 Αυγούστου 2013

Η συνάντηση του Σαμαρά με τον Ομπάμα

Ο Σαμαράς συναντήθηκε με τον Ομπάμα και ανταλλάξανε ωραία λόγια. Ο Σαμαράς βέβαια τα παραείπε λίγο , αλλά τον δικαιολογώ λόγω jetlag.
Ο Σαμαράς λοιπόν είπε ότι στην Ελλάδα τα πράγματα πάνε γαμιώντας και καλύτερα από τις προσδοκίες του, με το success story να βρίσκεται στο ζενίθ και οι Θυσίες του Έλληνα επιτέλους να πιάνουν τόπο.
Η ανάπτυξη είναι κοντά μας, δίπλα μας , να στη γωνία μόλις στρίψεις αριστερά, ανέφερε ο πρωθυπουργός και όποιος δεν το βλέπει αυτό είναι επειδή μας ζηλεύει.
Απόδειξη της επιτυχίας είναι οι 19 εκατομμύρια τουρίστες που θα έρθουν για ελεύθερο camping  στην Ελλάδα, χέζοντας τις παραλίες και  όλα τα γύρω οικόπεδα και ο αγωγός ΤΑΡ που θα περάσει από κάτω μας , σώζοντας μας από τα πάντα όλα ...Αυτά!
Ο Σαμαράς συνεχίζοντας το παραλήρημα του, είπε στον Ομπάμα, ότι στοχεύει ιδίως στη καταπολέμηση της ανεργίας με διαθεσιμότητες, οι οποίες δεν είναι απολύσεις, είναι στα ψέματα, κάνουμε πως απολυόμαστε για να γίνουμε πιο παραγωγικοί.
Ο Ομπάμα που τον κοίταγε σα μαστουρωμένος (Σίγουρα το μπαφάκι το 'πιάνε πιο πριν) τον διέκοψε και τον ρώτησε μήπως το παρακάνει με την λιτότητα.
ΌΧΙ! είπε με στόμφο ο Σαμαράς, είναι όλα under control ( το μιλάει το αγγλικό αλά Παπανδρέου).
Ε, μόνο καμιά αυτοκτονιούλα που είναι στο πρόγραμμα, καμιά Αθηναϊκή πορειούλα , κάνα δακρυγόνο και μετά τα κεφάλια μέσα! Ούτε γάτα ούτε ζημιά.
Και συνεχίζει απτόητος: Η κρίση δεν το ξέρεις ότι θέλει λιτότητα ρε Ομπάμα; Που ζεις; Πως θα τα πάρουν οι δανειστές; Πως θα δούμε φως στο τούνελ;(Μη τυφλωθούμε μόνο!) Πως θα μου δώσουν και  την επόμενη πρωθυπουργία;  Πως θα μου καλύψουν τα σκάνδαλα; Πως; Πως; Πως;
(Στο αυτί: Μην  λες τέτοια και τους ξεσηκώνεις! Μετά ποιος τον ακούει τον Τόμσεν , ξέρεις τι γκρινιάρης είναι; Μίρλα σου λέω! Για να μην πω για την Μέρκελ και τον Σόιμπλε).
Μετά πήρε το λόγο ο Ομπάμα και είπε κάτι γενικόλογα, αυτά που λέει σε όλους και ύστερα πήγανε με τα καλύτερα αυτοκίνητα , στο ακριβότερο club της Ουάσιγκτον και χορέψανε ως το πρωί (τις χορευτικές επιδόσεις του Ομπάμα τις ζηλεύουν και επαγγελματίες χορευτές. Ο Σαμαράς πάλι χορεύει σαν τη θεία μου την Πολυδώρα).
Την ίδια στιγμή στην Αθήνα αυτοκτόνησε ,απολύθηκε, διατέθηκε, άλλος ένας, από την πολύ πετυχησιά ! Αλλά αυτά είναι μες στο πρόγραμμα.
Περαστικά μας...

ΥΓ: Θα ήθελα να μου ορίσετε κύριοι των γκρι ριγέ ιμιτασιόν, τι σημαίνει ανάπτυξη σε ένα οικολογικό περιβάλλον ήδη κατεστραμμένο!).
Ο μπρακατσούλας
brakatsoulas.blogspot.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου