Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013

Η Μέρκελ έχει νεύρα

Η Μέρκελ έστειλε πίσω τις προεκλογικές αφίσες της γιατί δεν της είχαν κάνει,λέει,
καλό photoshop και φαινόταν μουνάρα τριαντάρα, ενώ η ίδια είναι σοβαρή και χριστιανοδημοκράτισσα.
Οι χριστιανοδημοκράτες γενικά θέλουν να οργανώσουν με χριστιανικές αρχές τη δομή του κράτους , δηλαδή να έχουν επεκτατισμό κυριαρχία και να επωφελούνται της κρίσης!

Τους αρέσει επίσης ο κοινωνικός συντηρητισμός , όπως να μην γαμιούνται πολύ ,ούτε γλωσσόφιλα ούτε τσιμπούκια μόνο το κλασσικό και αυτό στα γρήγορα για να μη θίξουν το Θεό, να μην κλάνουν , να μην ρεύονται , να μην έχουν λεσβίες και πούστηδες, αλλά να είναι με το σεις και με το σας , με Γερμανικά  και πιάνο και με πολύ φανατίλα για τις  εθνικιστικές τους μπούρδες !

Η Μέρκελ πάντως πιστεύει στο Λουθηρανισμό , που είναι χριστιανισμός plus ,έτσι θέλει να μας συνετίσει ,δια της χάριτος και της πίστεως.
Με χάρη λοιπόν και πίστη, μας  έχουν σπάσει τον πούτσο οι θρησκευόμενοι , διότι ένα μέρος της ταλαιπωρίας των λαών είναι τα "θρησκευτικά" .
Ως γνωστόν ,τα μεγαλύτερα εγκλήματα ανά τους αιώνες (ακόμα και σήμερα) γίνονται για το "ενάρετο' και το "ηθικό"  των Πανάγαθων (Βλέπε και Αίγυπτο)!

Εχθές  πάντως φώναζε σου λέω, σαν υστερική  , ΠΑΡΤΕ ΤΙΣ ΑΦΙΣΕΕΣ!  Εγώ κόρη πάστορα και να 'μαι σαν πόρνη ; Όχι! Όχι! Όχι! Αναφώνησε.
Αφού από τις φωνές έτριξε όλη  η συλλογή που έχει στο γραφείο της, του ναζιστή εγκληματία πολέμου Χέλμαν Γκέρινγκ!

Α πολύ καλή συλλογή, περιλαμβάνει 2.000 κεντήματα, πίνακες ζωγραφικής, κοσμήματα και άλλα έργα Τέχνης. 
Και ένα χαλί πολύ γαμάτο , περσικό ,ολόμαλλο ,με 100000 κόμπους , το οποίο το φροντίζει η ίδια με μεγάλη προσοχή και ευλάβεια αφού σαν Λουθηρανή που είναι, τις ξέρει τις ευλάβειες .

Έτσι με τέτοια νεύρα που είχε  εχθές, πως να δώσει μια καλή συνέντευξη , να πει ένα καλό λόγο για την Ελλάδα, άρχισε πάλι το φαρμάκι, όλο ξινίλα.
.Όχι σε νέο κούρεμα , όχι στη λάθος ένταξη της Ελλάδας στο ευρώ το 2001, όχι στη χαλάρωση της λιτότητας ,όχι το να , όχι τ΄ άλλο , τίποτε δεν ήθελε!

Τελικά εκτονώθηκε λίγο μετά τη συνέντευξη και πήρε τηλέφωνο το Σαμαρά να του πει τι καλό παιδί που είναι αυτός και ο Στουρνάρας , και πολύ χαίρεται που επαναλαμβάνουν αυτά που λέει, γι αυτό και τους έδωσε υπόσχεση για μια νέα αναμνηστική φωτογραφία οι τρεις τους και κανένας άλλος!
 Ο μπρακατσούλας
brakatsoulas.blogspot.gr










1 σχόλιο:

  1. Τι έγινε ρε μπρακατσούλα; Το γύρισες στο 'μαύρο'...;
    Πολύ μεγάλη φαντασία δικέ μου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή