Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

Η πρόταση ζωής από την Coca Cola

Το είδατε το νέο διαφημιστικό της coca cola;

Μας μιλάει σε ένα λεπτό για  τη νέα τάξη πραγμάτων, αφορά μικροαστούς, δείχνοντάς μας τον τρόπο  να είσαι και σκλάβος και ευτυχισμένος !

Στο σποτάκι είναι μια νέα γυναίκα η Άννα, η οποία αντί να πάει  βρει κάνα γκόμενο, παίζει με κάτι υπερκινητικά παιδάκια , τα οποία  φυλάει, επειδή οι γείτονες της δουλεύουν ως αργά το βράδυ (γαμώ τα μηνύματα!).

Αυτή έχει τέτοια ευτυχία που είναι με τα τέσσερα ζωηρά, που δεν περιγράφεται.!

"Όλο και περισσότεροι δεν περιμένουν τίποτε πια" μας λέει και μας τσιτώνει η διαφήμιση, δηλαδή μοιρολατρία, καναπές και συγκυβέρνηση.
Άφησε τα πράγματα ως έχουν,  μην τυχόν και αντιδράσεις ,μπορείς να είσαι ευτυχισμένος και έτσι, αρκεί να υπάρχει αγάπη και παιδιά!

Έτσι και η  Άννα της διαφήμισης, δεν περιμένει να πάρει τίποτε ποτέ, διότι αυτή τα  παίρνει όλα  όταν τρέχει, πηδάει, κοπανιέται, παίζει κρυφτό  και φτιάχνει πίτσες για τα μικρά .

Τελειώνοντας, το σποτ μας καθησυχάζει plus λέγοντάς μας, ότι oi εμείς οι  Έλληνες επιλέγουμε  το σωστό, δηλαδή να έχουμε μια δουλειά μέχρι τα άγρια μεσάνυχτα για να μπορούμε να ζήσουμε, όταν δεν δουλεύουμε θα  φτιάχνουμε παιδιά , από τέσσερα (4) και πάνω (Και χρυσή αυγή να ψηφίζουμε, σωστό είναι και αυτό!).

Επειδή δε θα προλαβαίνουμε να τα αναθρέφουμε, θα  έχουμε  φυσικά  και μια καλή γειτόνισσα ,άνεργη , να μας τα  μεγαλώνει , η οποία στάνταρ θα έχει πτυχίο νηπιαγωγού , θα είναι ωραία γκόμενα , με ακόρεστη  όρεξη για παιγνίδι,  χωρίς να ζητάει μία , δηλαδή μια απλή γειτόνισσα της διπλανής πόρτας, σαν την Άννα ένα πράμα.

Εν ολίγοις , δουλεία  και χαρά για ένα  καλύτερο αύριο!

Και να κύριοι και κυρίες πως έρχονται οι ενοχές:
Βομβαρδίσου εσύ, καναπεδάτε τηλεορασάκια, όλη τη μέρα   με τέτοια υποουδικά μηνύματα και μετά αν νιώθεις ΟΚ που δεν το απολαμβάνεις όπως η Άννα ή όταν δε  δουλεύεις μέχρι σκασμού και θες και κατιτίς περισσότερο σε τούτη τη ζωή, να μου τρυπήσεις τη μύτη!

Και ιδού και το video της διαφήμισης:

Ο μπρακατσούλας

2 σχόλια:

  1. Kαι άμα λάχει θα πίνουμε και στο μπλέντερ τον πολτοποιημένο ομφάλιο λώρο της γυναίκας μας , που μόλις έχει γεννήσει (googlare το όνομα του k. Coca cola hellas κ θα καταλάβεις )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. hirron ‏@at_Hirrons

    Κάθε διαφήμιση είναι εγκληματική!

    ΑπάντησηΔιαγραφή