Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2013

Ο Δαίμονας της Ρεπούση

Η  Ρεπούση, έμαθα, εχθές  πήγε για εξομολόγηση και
εξορκισμό  στον Άνθιμο,διότι έχουν  μπει  μέσα της Σατανάδες και Δαίμονες,  που της έχουν αλλάξει τον αδόξαστο ενώ η φάτσα της έχει γίνει σα διαολεμένη.

Γι αυτό λέει αυτά που λέει στο χρόνο που τα λέει!

Κανονικά ήταν χριστιανή ορθόδοξη, με κάθε Κυριακή εκκλησία , κατηχητικό και έτσι ,ενώ το βράδυ πριν κοιμηθεί λιβάνιζε όλο το σπίτι της ,  λέγοντας ταυτόχρονα  το πάτερ ημών και κάτι άλλα τροπάρια , νομίζω της Κασσιανής. Όσο για αμαρτίες καμία,  ήταν αγνή και αγαθή ή αλλιώς αγνό παρθένο τιτί.

Όλα άλλαξαν όταν μπήκαν ,ούτε ένα, ούτε δύο αλλά 40 δαιμόνια στο στέρνο  της, τόσα της βρήκε ο Άνθιμος, και από τότε έχει αλλάξει  παντελώς ο χαρακτήρας της.

Αντί για εκκλησία, πάει σε όργια και αντί για εικόνες έχει ανάποδους σταυρούς και 666 πάνω από το προσκέφαλο της,ενώ η αγαπημένη της ασχολία είναι  να μιλάει νεκρές γλώσσες όπως τα Αρχαία.

Άσε που δεν  ξέρει πιο δαιμόνιο θα της πεταχτεί. 
Προχθές το πρωί στη βουλή δε μίλαγε η ίδια, αλλά ο πρωινός της δαίμονας , γι αυτό είπε τέτοια αμαρτωλά, περί  κατάργησης ή περίπου κατάργησης των αρχαίων και των  θρησκευτικών.

Όλοι οι Έλληνες την ακούγαμε σοκαρισμένοι για την αμαρτία των λόγων της και φτύναμε το κόρφο μας τρεις φορές , ενώ πολλοί  ανάψαμε τα  θυμιατά μας και λιβανίζαμε για ώρες μέχρι  να ξορκίσουμε το κακό , λέγοντας ταυτόχρονα , πίσω μου  σε έχω Σατανά! 

Μα να πει τέτοια βλάσφημα πράγματα; Να θίξει την πατρίδα και τη θρησκεία; Είναι δυνατόν; Αναρωτιόντουσαν αγανακτισμένα οι μικροαστοί στα διαμερίσματά τους. (Ε και αυτοί πως κάνανε έτσι οι μαλάκες!)

Που να ξέρουν όμως το δράμα της Ρεπούση, ότι δεν είναι η ίδια που τα λέει αλλά ο "έξω από δω"!
Και ότι η καημένη  ταλαιπωρείται χρόνια με εξορκισμούς και άλλες τέτοιες  ιεροτελεστίες, αλλά τα πούστικα τα δαιμόνια δε φεύγουν με τίποτε, έχουν κολλήσει στα σπλάχνα της σα βδέλλες! 

Έτσι όταν μιλάει η Ρεπούση να ξέρετε ότι μιλάει ένας από τους δαίμονες  της, γι αυτό το σωστό της ακούγεται λάθος και ο προοδευτισμός της  συντηρητικός! 
Διότι οι δαίμονες είναι πάντα κενοί και επιφανειακοί, τους λείπει η ουσιαστική γνώση και καλλιέργεια , δηλαδή εκείνη η σοφία που  αγκαλιάζει τους ανθρώπους και τους φέρνει κοντά στην αλήθεια! 
Ο μπρακατσούλας







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου