Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013

Βρήκα τη λύση στη κρίση!

Έχω τη λύση σας λέω , ξέρω να σας πω πως θα φύγουμε από την κρίση, όχι δηλαδή μόνο κριτική αλλά και λύσεις!
Ξέρω έχετε αγωνία να διαβάσετε ποια είναι η λύση και νομίζετε ότι θα είναι κάτι περίπλοκο και σοφό,και όμως είναι κάτι πολύ απλό , ναι απλό,  αν δεν το ξέρετε οι σπουδαίες λύσεις είναι πάντα απλές.
Ξεκινάω λοιπόν: Για να φύγουμε από την κρίση θα πρέπει πρώτα απ όλα να βρούμε τους κολλημένους!
Το κόλλημα  είναι πολύ κακό πράγμα. Είναι η πιο επικίνδυνη ανθρώπινη κατάσταση.
Είναι δυνατό ένας κολλημένος  να πάει ένα βήμα παραπέρα;
Όχι βέβαια γιατί απλά τον εμποδίζει το κόλλημα του.
Ένας κολλημένος πχ είναι ακόμα Νεοδημοκράτης και  Πασοκτζής και θα παραμείνει Νεοδημοκράτης  και Πασοκτζής ακόμα και αν του πάρουν το σπίτι , ακόμα και αν του πάρουν το παιδί , ακόμα και αν του πάρουν το αίμα, ακόμα και αν του πάρουν τη παρθενιά , ακόμα και αν του πάρουν ότι έχει και δεν έχει, δεν θα αλλάξει σου λέω, θα καταστρέφεται το σύμπαν και αυτός θα βλέπει ότι έτσι είναι το success story!
Πως είναι δυνατόν κάποιος ακόμα  να πιστεύει σε τέτοια  κόμματα; Μπορείς να μου πεις;
(καλά  για όσους είναι χρυσή αυγή δε θα γράψω τίποτε σήμερα γιατί και μόνο με το σχηματισμό των γραμμάτων "χρυσή αυγή" μουδιάζει το χέρι μου ! )
Σίγουρα είναι λάθος της φύσης ,σίγουρα δεν αιματώνεται καλά ο εγκέφαλος, σίγουρα είναι ευαίσθητοι στα ψεκάσματα, δεν εξηγείται αλλιώς!
Πως θα σωθούμε όμως από το τους κολλημένους;
 Προτείνω πρώτα από όλα  να κάνει σωστή διατροφή (φρούτα και λαχανικά και όλα στον ατμό) μπας και πάρει μπρος κανένα νοητικό  γρανάζι και να αφήσει κατά μέρους  τα παϊδάκια  και τις πατάτες τηγανιτές για εμάς τους έξυπνους!
 Επίσης κάθε μέρα να διαβάζει  Ντοστογιέφσκι , Φρόυντ, Καβάφη, Έλύτη , Σεφέρη,Νίτσε και άλλους κλασσικούς, να δει Γκοντάρ ,Ταρκόφσκι, Μπέργκμαν και άλλους σπουδαίους σκηνοθέτες και τέλος  στη τηλεόραση να παρακολουθήσει κάνα ντοκιμαντέρ και   να σταματήσει επειγόντως τα Τούρκικα  σήριαλ.
 Αν δεν πετύχουν τα παραπάνω μέτρα , τότε θα πρέπει να πάμε σε δραστικές λύσεις  εξορίας  ή ακόμα καλύτερα αφανισμού μέχρι τη πλήρη  εξαφάνιση αυτού του ανθρώπινου είδους. Του κολλημένου.
Να λοιπόν η λύση στη κρίση , ο αφανισμός του άχρηστου είδους!
Μήπως είμαι ρατσιστής;
Ναι είμαι και πολύ μάλιστα , στους ανθρώπους εμπόδιο , λόγω κολλήματος.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου