Σάββατο 13 Ιουλίου 2013

Έχω μια λύπη που δεν κοιμήθηκα το βράδυ

Δεν κοιμήθηκα το βράδυ σαν τον Κυριάκο Μητσοτάκη,,,
Ναι δεν κοιμήθηκα επειδή στεναχωρήθηκε ο Κυριάκος και στεναχωρήθηκα που στεναχωρήθηκε..
Μα ήταν πολύ προβληματισμένος, πραγματικά, δεν ήξερε πως να βάλει την υπογραφή του για τις απολύσεις, βασικά δεν ήξερε αν θα χρησιμοποιήσει στυλό διαρκείας η πένα με σινική μελάνι, την καλή πένα των 5000 ευρώ.
Είναι δυνατό να βάλει τέτοια σημαντική υπογραφή χωρίς την καλή του πένα; Ήταν τόσο προβληματισμένος που του ΄γινε έμμονη ιδέα , αφού με πήρε τηλέφωνο και δεν μπορούσα να τον παρηγορήσω . Μέχρι που μου λεγε μήπως να πάρει την πιο καλή πένα της montblanc και να την έχει μόνο για υπογραφές απολύσεων. ΄
Βρε Κυριάκο του λέω μην ασχολείσαι με τις λεπτομέρειες ασχολήσου με την ουσία, το σημαντικό είναι ότι επιτέλους θα πάρεις το αίμα σου πίσω.. Από μικρό σε κορόιδευαν ότι είσαι βλαμμένο καιρός να ικανοποιήσεις τα τόσα χρόνια θυμού , να τους απολύσεις όλους! ΄
Για λίγο νομίζω ότι ηρέμησε μα πάλι άρχισε να σκέφτεται ότι είναι πολύ σημαντική αυτή η υπογραφή, είναι η πρώτη του σημαντική υπογραφή και έπρεπε η τζίφρα του να είναι καλλιτεχνική. Όμως πήρε τέτοια στεναχώρια που η τζίφρα του ήταν σα σκατό λιωμένο ή καλύτερα σαν κουτσουλιά κοκόρου, που με πήρε πάλι τηλέφωνο όλο κλάματα και έκλαιγα και γω γιατί τον συμπονάω που δεν ξέρει να κάνει καλές υπογραφές.
Έτσι όλο το βράδυ δεν κοιμήθηκα ούτε εγώ ούτε αυτός από στεναχώρια.
Το πρωί με μάτια και πρησμένα από τη αϋπνία και φυσικά αλλήθωρα και κακοχυμένα από  ένα φως (Ο Κυριάκος μικρός είδε το φως το αληθινό και γκούρλωσαν τα μάτια του) προσέλαβε σύμβουλο υπογραφών με  σύμβαση αορίστου και πρώτο μισθό τα 3000 ευρώ να του μάθει τις τζίφρες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου