Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013

Η πρωτοβάθμια συγχωνεύεται.

Τα μάθατε τα νέα; Κλείνουν και συγχωνεύονται
τα δημοτικά και τα νηπιαγωγεία !
 Ναι αμέ!
Ξέρετε πόσα λεφτά θα εξοικονομηθούν τώρα ;  Μιλάμε ο απόλυτος εξορθολογισμός , success story με τη βούλα.
Μα είναι όλα σχεδιασμένα, ξέρετε τι μελέτη χρόνων ρίχνει το υπουργείο για αυτά τα κλεισίματα , ολημερίς και ολονυχτίς , ανάσα δεν παίρνουν εκεί στο παιδείας.
Ανάσα όμως  θα πρέπει να πάρουν τα χωριά μας, γιατί έχουν καταντήσει αηδία από την πολυκοσμία και σε αυτό φταίει που έχουν σχολεία.
Είναι δυνατόν να έχουν σχολεία; Έτσι  μαζεύεται κόσμος που  χαλάει τη γραφικότητα των χωριών..
Τα παιδιά να παίρνουν το λεωφορείο να πάνε σχολείο στη πόλη , να μάθουν να ξυπνούν στις 4, να σκληραγωγηθούν , να προετοιμαστούν στη δουλικότητα γιατί έτσι θα  μπορέσουν να συνεισφέρουν στην ανάπτυξη .
Η κατάσταση είχε φτάσει πια στο απροχώρητο εκεί στην επαρχία.
Είναι τελείως μα τελείως παράλογο να απαιτούν σχολεία εκεί, το ξέρετε ότι με τα λεφτά που θα περισσέψουν από το κλείσιμο  θα προσλάβουν μερικούς συμβούλους ακόμα στο υπουργείο και θα κάνουν ακόμα πιο γρήγορα την ιστορία τους πετυχημένη;
Εγώ μέρα με την μέρα είμαι όλο και πιο χαρούμενος καθώς και όλοι οι Έλληνες , και απορώ: που την βλέπετε εσείς την εθνική κατάθλιψη;...
Είναι λοιπόν η καλύτερη κυβέρνηση συνεργασίας που έχει περάσει στη Ελλάδα και ανυπομονώ να δω τι άλλα success  stories έρχονται .
Εγώ και όλοι οι Έλληνες ονειρευόμαστε μια Ελλάδα χωρίς σχολεία, χωρίς χωριά ,χωρίς παιδιά, χωρίς ανθρώπους , μια Ελλάδα τόσο αγνώριστη όσο δεν ξανάγινε.
Και αυτό το success θα το κάνει ο αρχηγός μας , o πρωθυπουργός μας, το λένε και οι δημοσκοπήσεις, είναι ο καταλληλότερος γιατί σε αυτόν πιστεύουν και εναποθέτουν τα όνειρά τους και τις ελπίδες τους το 44% των Ελλήνων!
Ας είναι καλά λοιπόν ο Σαμαράς και το κεφάλι του το γαμημένο, από τον ίδιο τον μαλάκα!
Ας είμαστε  καλά και οι εμείς οι Έλληνες που τόσο σοφά σκεφτόμαστε και ψηφίζουμε όλα αυτά τα γαμημένα κεφάλια από τους ίδιους  τους μαλάκες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου