Τρίτη 30 Ιουλίου 2013

Ο δωδεκάλογος του χρυσαυγίτη!

Δώδεκα λόγοι για τους οποίους αξίζει να γίνεις χρυσαυγίτης:
1. Θα Νιώθεις Έλληνας, ακόμη και αν είσαι μαλάκας Έλληνας.
2. Θα Νιώθεις άντρας ακόμα και αν είσαι άνανδρος
3. Θα μπορείς  να  Βρίζεις με το παραμικρό, και όταν δεν θα βρίζεις θα μπορείς να κλάνεις , και θα νομίζεις ότι έτσι είναι ο πραγματικός άντρας.
5. Θα μπορείς να είσαι και συ υποψήφιος, εσύ που θέλεις να αποδεικνύεις συνέχεια τον ανδρισμό σου, μόνο και μόνο επειδή δε μπορείς να αποδεχθείς την κρυφή αδερφική σου φύση.
4. Θα Γαμάς και θα  δέρνεις αλλοδαπούς και γυναίκες χωρίς να φοβάσαι τον κακοχαρακτηρισμό.
6. Δε θα χρειάζεται να είσαι μορφωμένος, απλά  να ξέρεις τα απαραίτητα Ελληνικά όπως μαλάκας, αρχίδι, πούστη , γαμημένε, μουνάκι, κτλπ.
7. Θα μπορείς να Κάνεις συσσίτια για τους υπόλοιπους μαλάκες και φαλλοκράτες  Έλληνες και θα νομίζεις ότι κάτι κάνεις.
8. Θα Κάνεις φεστιβάλ μίσους με χορούς και τραγούδια. Όσο πιο πολύ μισείς τόσο το καλύτερο. Ως υποψήφιος  χρυσαυγίτης δε χρειάζεσαι τη σκέψη αλλά  το αγελαίο ένστικτο, όσο πιο ζωώδη ένστικτα έχεις τόσο πιο κοντά  στην ιδεολογία του ναζιστικού κόμματος είσαι.
9. Είσαι  τρίτο κόμμα και θα σε λίγο θα είσαι  πρώτο, γιατί οι μαλάκες΄Έλληνες είναι πολλοί.
10. Θα Μπορείς και εσύ που σκέφτεσαι απλά , με δίπολα του τύπου : οι καλοί οι κακοί , οι κακοί και οι καλοί ,να πολιτευτείς, τα ενδιάμεσα δεν τα κατανοείς άρα εκτός από βλάκας , είσαι και επικίνδυνος!
11. Θα Μπορείς και εσύ λοιπόν  βλάκα  Έλληναρά (υποψήφιε χρυσαυγίτη), που μόνο κοτσάνες ξέρεις να αμολάς, να έχεις λόγο ακόμα και στη βουλή (όχι ότι οι άλλοι δεν είναι ηλίθιοι αλλά εσύ δε παίζεσαι!)
12. Θα μπορείς και εσύ γυναίκα υποψήφια  χρυσαυγίτισα να εκπληρώσεις το σαδομαζοχισμό σου αφού γουστάρεις να τις τρως από τους νταήδες άντρες που επιλέγεις τους οποίους αφήνεις να ρεύονται στη μούρη σου. Όταν εσύ όμως πάρεις λίγη εξουσία θα γίνεις η σαδίστρια που έκρυβες , φτιάχνοντας Πακιστανό με πατάτες στο φούρνο.
ΥΓ : Οι μερικοί συγγενείς και φίλοι που νιώθουν ότι αξίζει  να γίνουν χρυσαυγίτες , αυτομάτως κατατάσσονται στην παραπάνω λίστα, δηλαδή δεν είναι συγγενείς μου ούτε φίλοι!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου