Τρίτη 25 Ιουνίου 2013

Η χαρά του ανασχηματισμού

Ο ανασχηματισμός ξεκίνησε οι καλύτεροι θα πάρουν τις καλύτερες θέσεις.. Ο Βενιζέλος έγινε επιτέλους αντιπρόεδρος , τέτοια χαρά...
Δεν περιγράφεται η χαρά όπως είπα .. Τώρα ξεκινάμε για μία νέα Ελλάδα  βαθιά μνημονιακή όπως πρέπει, με βάθος απύθμενο .
Ο Γεωργιάδης θα πάρει το Υπουργείο Υγείας και έτσι θα  γιάνουμε ( ούτε στο όνειρό του βέβαια δεν το περίμενε).Μιλάμε μας περιμένει πολύ κλείσιμο, θα εξυγιανθούμε πλήρως.
 ο Κυριάκος  θα πάρει το Διοικητικής μεταρρύθμισης, άλλη εξυγίανση από εκεί μαζί με εξορθολογισμό, θα ζαλιστούμε στις μετατάξεις και στις υπεραρυθμίες...Μετά από αυτά τα σημαντικά κάποιοι άλλοι θα πάρουν τα πιο light Υπουργεία... Ο Στουρνάρας θα συνεχίσει το success story και οι υπόλοιποι θα πάρουν αυτό που είχαν γιατί είχαν μπει σε μια σειρά να μην την χαλάσουν.
Τι χαρά που έχουν όλοι!! Και πόσο αγαπημένοι δείχνουν πια. Όλα άλλαξαν . Είμαι και γω πολύ χαρούμενος . Θα περάσουμε τα καλύτερα.. Μόνο που δε ξέρω από που θα μου ρθει η επόμενη χαρά... Τραλαλά τραλαλό!
Να σας πω την αλήθεια αυτό με τον Άδωνι είναι όντως σοκαριστικό, αφού το λέω με δέος :Ο ΑΔΩΝΙΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ .. ΤΟ ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΟΛΟΙ;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου